Levelet írtam az április 14-i ellenzéki megmozdulás résztvevőinek

 

Honfitársaim!

 

Köszöntelek Benneteket, akik azért gyűltetek össze, mert korrupció és megfélemlítés nélküli Magyarországot akartok!

 

SENKI nem számított az ellenzék elsöprő győzelmére Hódmezővásárhelyen, és SENKI nem számított országosan az ellenzék megsemmisítő vereségére. Februárban egy jobbközép jelölt mögé állt be valamennyi ellenzéki, beleértve a kiábrándult fidesz-szavazókat is – áprilisban viszont csak mi, szavazók fogtunk össze az összefogásra képtelen ellenzéki pártok helyett.

 

A pártállam választási módszereiről nem csak a jóérzésű magyarok, hanem az EBESZ is alapos kritikát mondott. A visszaélések feltárása és a szavazatok ellenőrzése folyamatban van, de ami kijelenthető: a Fidesz előretörése gátlástalan módszereinek és a gyűlöletkampánynak köszönhető. A vidéki magyarok félelmükben a félelem helytartóira szavaztak! De lehet-e hazugságokra jövőt építeni?

 

A választás azt is bebizonyította, hogy a mai ellenzéki pártokkal nem lehet leváltani a tolvajkormányt.

A választás éjszakájáig a Fidesz rettegett, hogy elszámoltatás lesz, azóta az ellenzék retteg az elégtételtől. Ismét félni kell?! De mitől kell félnünk?

Nem az Erdoganhoz és Putyinhoz hasonlóan ellenségeit listázó, elégtételt ígérő pártállamtól!

Attól kell félnünk, hogy gyermekeink és unokáink elhagyják hazánkat. Ezzel szemben arra kérlek Benneteket, hogy bár nehéz idők előtt állunk, tartsatok ki, maradjatok itthon, és építsük együtt egy új hazát!

 

SENKI nem lát a jövőbe, SENKI nem tudja megmondani, meddig tart még ez a rendszer és hogyan lesz vége. De vége lesz.

 

Ahogy vége lett a kommunizmusnak is, pedig minden választást megnyert. Vége lett, pedig akkor nem volt internetünk, nem volt Európai Uniónk, és itt voltak az orosz tankok. Vége lett, pedig akkor is voltak beépített ügynökök az ellenzékben, volt megfélemlítés, és volt kivándorlás is.

 

Churchill szavaival: „Ha a poklon mész keresztül, csak menj tovább előre!” Az egész országban le kell vonnunk a választás tanulságait és el kell kezdenünk építkezni:

– Bebizonyosodott, hogy az egymással marakodó ellenzékiek bukásra vannak ítélve. Akik továbbra is a megosztottságért dolgoznak, azok egyértelműen a korrupt hatalom ügynökei.

– Ahogy Vásárhelyen, úgy most az országban is az a legfontosabb, hogy fogjon össze mindenki, aki demokráciában, jogállamban, piacgazdaságban és Európában akar élni. A választás megmutatta, hogy mi vagyunk többen!

 

Mutassunk példát a szeretetben. Fogjunk össze, ne tűrjük el a jogtiprást, védjük meg egymást! Bátorságunkból fognak mások is bátorságot nyerni. A mai alkalomhoz hasonlóan ne csak a választásokon mutassuk meg, hogy mennyien vagyunk. Alakítsuk meg a szabadság kis köreit, juttassuk el az igazságot megtévesztett testvéreinkhez, álljunk ki a közösségi oldalakon is egymás védelmében. Az önkényuralom legfőbb ellenfele az egységes, szervezett ellenzék. Az internetadót és a vasárnapi boltzárat is megakadályoztuk – ebben a rendszerben is lehet győzni, csak összefogás kell. Választanunk kell a félelem és a bátorság, a gonoszság és az igazság, a hatalommal való visszaélés és a köz szolgálata között.

 

Addig is népszavazási kezdeményezésekkel segíthetünk Magyarországot a keresztény gyökerű Európához közelíteni, elsőként érjük el azt, hogy Magyarország csatlakozzon az Európai Ügyészséghez!

 

Olyan lesz a jövőnk, amilyennek építjük. Legyen békesség köztünk mindenkor!

 

(Fotó: Ajpek Orsi / Index)